perfekte hyggeaften med veninderne

Her er 8 ting du skal bruge til den perfekte hyggeaften med veninderne!

Det er blevet weekend og det er tid til at planlægge den perfekte lørdagshygge med veninderne. I glæder jer alle sammen til at samles, sludre, grine og slappe af med hinanden i bedste stil! 

Der er intet bedre end at samles om en rigtig hyggelig aften med dem du holder af, og for alvor skrue op for selvforkælelsen. Hvis hyggeaftenen virkelig skal spille, så skal forberedelserne også være i orden.

Læs med her og bliv inspireret til 8 ting, som du skal bruge for, at få den perfekte hyggeaften sammen med dine veninder.

1. Sæt den optimale hygge-stemning

Skal der hygges? Så skal stemningen være i top! Ryd op og gør rent i din lejlighed eller dit hus, så i kan få slappet af i ordentlig of rene omgivelser. Indret rummet med bløde lammeskind, store puder og plyssede tæpper, som kan omslutte dig og dine veninder i de perfekte varme og afslappende omgivelser.

Det handler om at rummet i befinder jer i føles rart og behageligt og indbyder til mange timers afslapning og forkælelse. Mangler du inspiration til hyggelig indretning i dit hjem? Læs og lær mere om, hvordan du kan give stemningen i dit hjem et ekstra pift med hyggelig indretning.

2. Tænd op for belysningen

Når stemningen sættes for den optimale hyggeaften, så er stearinlys et must have. Tænd levende stearinlys for at skabe en rar og blød belysning, som samtidig bringer behagelig varme og duft i hele hjemmet.

Omgivelserne er alt afgørende for den hyggelige aften, og når det kommer til hygge og samvær så skal belysningen spille. Med levende lys blussende omkring jer, bliver der skabt ro og givet plads til afslapning og velvære i behagelige og varme omgivelser. 

3. Forkæl jer selv med lækker mad og snacks

Det er ingen hyggeaften uden lækker mad! Til de gode stunder fortjener du og veninderne at snacke, så spar ikke på lækkerierne og sørg for at jeres favoritmad bliver en del af venindehyggen. Står den på take away sushirolls lige til døren?

Eller skal i samles om lidt fælles madlavning i køkkenet, måske selv lave flødeboller? Måske er det tilstrækkeligt med en god omgang chips med dip og en pose blandet slik fra kiosken?

Uanset smag og behag så er lækker mad alfa og omega til en hyggelig aften. Og når der venindehygges, så må der gerne snackes med god samvittighed hele aftenen. 

4. På med pyjamas!

Der findes meget få mennesker som hygger og slapper af i stramme jeans og bælte. Hyggeaftener er ikke et modeshow, her handler det om komfort frem for alt, og så snart benene smækkes op, så skal der hyggesokker på fødderne.

Tøjet skal helst sidde så behageligt som muligt, uden noget gnaver eller strammer omkring maven, selv efter man har indtaget slik og chips! Glem cocktailkjolen på tøjstativet, og lad de høje hæle stå i skoskabet.

Når der skal hygges til venindeaftenen så hedder det nattøj, yogabukser eller sweatpants! Der er ingen skam i at iklæde sig komfort, faktisk bør det være et must, når du slapper af med dine veninder.

5. Lav jeres egen hyggelige hjemmebiograf

Når stemningen er sat og alle sidder behageligt, så er der intet mere afslappende at samles om end en god film. Ofte går venindeaftener op i snak og grin, så måske bliver filmen mere baggrundsstøj end fokuspunkt, men om ikke andet sætter det en god stemning!

Gør noget ekstra ud af det, og lav din egen hjemmebiograf. Sørg for belysningen spiller med levende lys, hav en masse snacks lige ved hånden og sluk telefonerne, så alle distraktionerne er væk. Når alt er parat, så kan filmen smækkes op på storskærmen og i kan krybe under tæppet med varme popcorn og blive underholdt af en hjertevarm romance, en åndssvag komedie eller måske en hårrejsende gyser.

Hvad end dig og veninderne er til, så er en god film det perfekte samlingspunkt til en hyggeaften.

6. Sørg for forskellige lækre drinks

Drikkevarer er naturligvis, ligesom maden, en essentiel del af den perfekte hyggestund. Hvad end stemningen er den givne aften, så er det vigtig at have masser af drikkevarer til formålet.

Det kan være en iskold flaske hvidvin, som er perfekt at nippe til med popcornene, eller måske en kop varm kakao med flødeskum, som man kan varme sig på under de behagelige tæpper.

Hvis i vil gøre lidt ekstra sjovt ud af det, kan i kaste jer ud i at blande forskellige lækre drinks, som i kan prøve af sammen. Det handler om, at gøre noget ekstra ud af det, og venindeaftenen er ikke en stund, der kalder på lunkent postevand!

7. Giv plads til masser af selvforkælelse

Venindeaftenen handler om, at forkæle sig selv ud og ind. Så når hele kroppen og sinde skal have en tur, kan man fordelagtig indføre selvforkælelse med lidt hjemmespa.

Køb en lækker fugtgivende ansigtsmaske, put en blødgørende hårmaske i håret eller tænd for fodbadet hjemme i stuen og forkæl krop og sind med lækre velduftende og plejende produkter.

Der er intet mere afslappende end en omgang selvforkælelse, og på venindeaftener er det en optimal aktivitet at samles om tidlig på aftenen så man med lækker hud, bløde fødder og velduftende hår kan slænge sig i sofaen til en god film.

8. Skab hyggestunder med et brætspil

Hvis i gerne vil samles om noget sjovt, hyggeligt og udfordrende, så kan brætspil blive en perfekt del af en hyggelig venindeaften. Brætspil er der nok af, så der er med garanti noget som er interessant og sjovt for alle.

Brætspil fås også som sjove selskabsspil, hvor i kan lære hinanden bedre at kende, fortælle pinlige historier eller gætte jer frem til hinandens fortællinger.

Brætspil er en ideel måde at sætte en stemning på, skabe gode samtaler og samle om en sjov aktivitet.

Se også