Udgivet i Beauty

Server den perfekte kop kaffe - få gode tips der får dine veninder til at falde i stime over dine kaffekundskaber

Af Veninde.dk

Tætte relationer er for de fleste mennesker vigtige at have. Som ung kvinde kan det især være rigtig vigtigt, at have andre jævnaldrende at spejle sig i og for de fleste kvinders vedkommende, findes der ikke noget bedre, end at slænge sig i sofaen med en god og tæt veninde og sludre i timevis - det kan, for mange, føles som terapi for sjælen. 

Men midt i al snakken omkring din mosters nye irriterende mand eller din venindes indgroede tånegl, er det så ikke som om der mangler et eller andet?

Jeg ved godt hvad det er - det er selvfølgelig en god og lækker nylavet kop kaffe! De fleste unge og voksne mennesker er glade for en god kop kaffe, men hvor mange er egentlig lige klar over, hvor god kaffe der faktisk findes derude i kaffeverdenen?

Få gode tips til, at servere den perfekte kop kaffe lige her - og som dine veninder vil rose dig til skyerne for! 

En lækker kop kaffe er undervurderet

Hvis du rigtig skal imponere dine veninder, så kan det klart anbefales at du går på udkig efter kaffekapsler. Her findes et hav af forskellige måder at lave en god kaffe på. Blandt andet finder du kaffekapsler i mange forskellige smage, styrker og varianter.

Brugen af kaffekapsler er en nem og hurtig måde, at servere god og lækker kaffe på - det kræver selvfølgelig at du har en Nespresso maskine, men når du først har anskaffet dig sådan en, vil du aldrig skille dig af med den igen.

Den kan nemlig på ingen tid brygge den mest velduftende kop kaffe til dig. Det kræver kun, at du sætter en kaffekapsel i og ellers lader maskinen gøre arbejdet for dig. 

Når du bruger kaffekapsler til at lave god og lækker kaffe, er det også muligt at vælge smag og styrke, alt efter humør den pågældende dag og lejlighed. Der findes for eksempel kaffekapsler som smager aromatiske og frugtige og som ikke er særligt stærke i deres styrke.

En kaffekapsel som denne, kan være en mulighed for dig eller den af dine veninder som er i gang med at lære at drikke en rigtig god kop kaffe. 

Der findes også kaffekapsler med en smag af karamel og et hint af chokolade - en variant som denne ligger i den stærke ende og kan være en mulighed for, at afprøve en kaffe med en twist af søde sager. 

Kaffe som prikken over i'et

En kaffe er altså ikke længere bare en kaffe som det måske var i gamle dage, nu findes der mange former for kaffevariationer, der prikker og stimulerer både duft- og smagssans. Og hvis vi lige skal vende tilbage til starten og spørgsmålet om, hvad der mangler når du ligger i en sofa, tæt slynget sammen med en veninde hvor I vender verdenssituation og jeres seneste drømme, så må svaret da være, at en god og lækker kop kaffe sætter prikken over i'et! (evt. sammen med et par lækre hjemmelavede flødeboller som du kan se hvordan du laver her)

Så overvej lige næste gang du har i tankerne, at invitere en eller flere veninder over til en rigtig hyggedag på sofaen, om ikke du så med fordel skal servere en lækker kop kaffe, lavet på kaffekapsler. Fordi det gode er jo også, at du kan servere lige den kop kaffe dine veninder er i humør til og hvem vil ikke gerne have det, de bedst kan lide? Den er næsten stensikker - at samværet og hyggen bliver endnu bedre og mon ikke dine veninder vil elske dig for det?