venindetur til mallorca

På venindetur til Mallorca – 4 tips til den bedste tur

At være sammen med veninderne er en helt fantastisk tid. Det er nogle af de bedste mennesker, vi har i vores liv, og mange går mere eller mindre igennem livet sammen. Derfor er det også oplagt at tage på ferie sammen og prøve denne del af livet af. Der er sker fantastiske ting, når man er på ferie, og det er en oplagt mulighed for at pleje sine venskaber og virkelig få snakket sammen om både det sjove, men også om de ting, der virkelig betyder noget. 

Hvis du og din veninde har overvejet at tage på en venindetur, så bør i uden tvivl overveje en tur til Mallorca. Her har I nemlig mulighed for at få en helt igennem fantastisk tid – særligt hvis I benytter jer af disse tips og tricks til, hvordan I får den bedste tur. Læs med her!

Vær omhyggelig, når I vælger jeres ophold

Én ting der kan have utroligt stor indflydelse på jeres tur, er et sted, hvor I skal opholde jer om natten. Uanset om I vælger at booke et Air BNB, et hotelværelse, et mobilehome eller noget helt tredje, så er det vigtigt, at I er ærlige med jer selv om, hvordan I gerne vil bo. Det er ikke alle, der trives i alle omgivelser, og det vil være en skam, hvis I kommer til at bo et sted, hvor I egentligt ikke føler jer tilpasse.

Desuden kan det at bo på et lækkert hotelværelse eller i et lille hyggeligt mobilehome være med til at øge glæden ved turen og måske i endda får mere lyst til bare at blive der og nyde hinandens selskab. Når det er en venindetur, så er det ikke nødvendigt at tage ud og se hele Mallorca, men derimod handler det lige så meget om at nyde hinandens selskab på den måde, som I foretrækker. 

Allerede inden I tager afsted, når I booker jeres tur, så kan I altså sørge for at starte rigtigt ud, ikke blot vælge det billigste af det billigste og dermed gøre jeres for at sikre en fantastisk tur til Mallorca!

Kom nemt omkring ved at leje en bil

Når I kommer derned og er faldet godt til, så kan det være, at I gerne vil ud og se lidt mere at det område, som I har booket jer ind i. Det kan I selvfølgelig gøre ved blot at gå rundt, men I kan faktisk også leje en bil dernede og på den måde få adgang til at langt større areal. Mallorca er en fantastisk ø, men den har et areal på hele 3.640 km², og derfor vil det være helt umuligt at nå rundt til det hele – også selvom du lejer en bil.

Du kan dog komme lige lidt længere, hvis du benytter dig af denne mulighed, og så kan I måske komme ud og se nogle af de ting, I egentligt først havde givet op på, fordi det ikke var i gåafstand. I kan altid lige sammenligne prisen på at leje en bil med den pris, som I ville skulle betale for at tage en taxa og så lave en vurdering af, om det er det værd. 

Hvis ikke det er prisen, der er afgørende for jer, så kan I altid tage beslutningen ud fra, om det vil være muligt at praje en taxa, der hvor I ender – en ting er at gøre det i det turistområde, som I befinder jer I, en anden ting er at gøre det ude i skov, hvor I har fundet en klatrepark.

Kast jer ud i den helt store shoppingtur

Når du er i Sydspanien, så er det en oplagt mulighed for at få udvidet garderoben – selvfølgelig ikke så meget, at du ikke kan have det med hjem i kufferten, men blot en smule. Ikke nok med, at du kan finde nogle butikker, som du ikke finder herhjemme, så kan du også finde tøj til nogle helt andre priser.

Derfor er det altså en oplagt mulighed for at lige at få kigget på, hvad du mangler, og om ikke du kan finde en helt perfekt item til en god pris, nu hvor du er afsted. 

At shoppe i udlandet – hvis du flyver dertil vel og mærke – er en udfordring på grund af pladsen i din kuffert, samt den vægt som din kuffert maksimalt på have, inden du skal betale ekstra. Hvis du ved, at du skal derned for at shoppe, så kan du dog med fordel sørge for at have lidt ekstra plads, når du tager afsted. Det er både en god måde ikke at overpakke på – hvilket mange har tendens til – da du helt naturligt vælger de ting fra, som du egentligt ikke tror, at du kommer til at bruge.

Benyt jer af de tilbud, som I får

Når du rejser til Mallorca, så er det typisk for de flotte strande og det gode vejr. Derfor er der stor chance for, at du har placeret dig nær stranden – og her kan du finde en masse gode tilbud. Hvis du har været i Sydeuropa før, så har du nok lagt mærke til, at der går utroligt mange sælgere nede langs stranden, og at du også kan finde dem i deres små boder.

Disse tilbud er der mange, der ignorerer, og det er en skam. Det er nemlig en oplagt mulighed for at blive klogere på, hvad du kan bruge tiden på ved blot at bevæge dig ud og se hvad der sker. Når du er ude og rejse, så behøver du ikke planlægge alting ned til mindste detalje. Det er en god ide at have nogle dage til rådighed, hvor du bare kan se hvad du sker.

Måske foretrækker du på dagen bare at ligge ved stranden og drikke drinks, mens du til andre tider måske foretrækker at tage på en af de ture, som du bliver tilbudt. Det er helt op til dig, hvad der lige passer bedst ind i dit skema og til dit humør – og du får garanteret en bedre tur, hvis du blot lader dette afgøre, hvordan din dag skal bruges.

Husk at slappe af og nyd hinandens selskab

Når I nu er afsted på en venindetur, så er det vigtigt, at det hele ikke går op i oplevelser – medmindre det selvfølgelig er lige netop det, der siger jer aller mest.

Mange tager dog afsted på venindetur, fordi de gerne vil bruge tid med hinanden under andre omstændigheder – og derfor er det vigtigt, at I netop gør dette. Tag jer god tid til at gøre jer klar om morgenen, tag jer god tid, når I spiser morgenmad, brug en masse tid ved poolen eller ved stranden og så videre. Det er oplagt at få snakket om alt mellem himmel og jord, nu hvor I har god tid til det – og I kan lige så godt slappe af, mens I gør det. 

Hvis I har midlerne til det, så kan det derfor også give god mening at investere i all inclusive, da det i den grad tillader jer at bruge tid sammen og slappe helt af. Her får I nemlig ”gratis” mad og drikke, og I skal ikke engang tænke på at dele regningen.

Se også