Udgivet i Beauty

Romantisk ophold for to med spa – 5 tips til den perfekte kærestetur

Af Veninde.dk

Romantiske ophold er for par i alle aldre. Mange børnefamilier har i dag en presset hverdag med arbejde, aktiviteter, hus, hjem og måske flere små børn, der skal passes.

Romantikken kan få svære tider, og i hverdagen kan det blive helt umuligt at få indpasset lidt ”dig og mig tid”, hvor man ikke bare falder udmattet om på sofaen efter en hård uge. Jeres redning kan være et romantisk ophold for to .

Gem de svære spørgsmål til I kommer hjem

Et romantisk ophold for to, bare en gang i mellem, kan redde situationen. Du og din partner får et pusterum både fysisk og mentalt. Får tid til at nyde hinanden i romantiske og luksuriøse omgivelser. Det giver jer overskud til at give den anden den opmærksomhed, man savner i hverdagen. 

I føler måske dårlig samvittighed over at efterlade børnene hos bedsteforældrene i weekenden, efter en lang uge i børnehaven. Husk at det børnene har mest brug for, er glade forældre, som har det godt sammen. Et romantisk ophold for to kan være det pusterum, der redder jeres forhold og jeres familie. Men én ting skal I huske.

Gem de svære spørgsmål til I kommer hjem. Den romantiske tur skal ikke spildes på diskussioner om problematiske emner. Det kan I gøre over et glas rødvin hjemme ved køkkenbordet. Nyd livet og få det bedste ud af jeres romantiske ophold for to.

Giv en god start til det helt nye forhold

Der er mange singler i Danmark, og der er mange fordele ved at være single. Du kan gøre lige som du vil, der er ikke nogen, som roder i dit hjem, og du bliver ikke presset af forventninger på hjemmefronten i en travl hverdag. Men der er nu ikke noget så dejligt som at være to, selv om det, til tider kan være besværligt.

Hvis du har været alene i en periode, og møder en ny kæreste, kan det være svært at omstille sig. Du er pludselig nødt til at tage hensyn til en andens behov. Du skal måske, i nogen grad, indrette dig efter hans dagsrytme og kalender. Selvom I to måske er skabt for hinanden og har det rigtig godt sammen, kan der være andre spillere på banen, som har indflydelse på jeres samspil.

Særligt børn, ekskoner, krævende bedstevenner eller gamle forældre kan til tider være en stor belastning for det helt nye forhold. 

Et romantisk ophold for to kan hjælpe jer til at få en god start på det ny forhold. I kan være sammen i fred for andre, der synes, de har ret til at have en mening om jeres forhold. I kan finde hinanden i neutrale omgivelser, hvor I sammen kan opbygge nye vaner, i stedet for at slås om hvis gamle vaner er de rigtige. 

Book et romantisk ophold for to og byg sammen et godt fundament for jeres nye forhold.

Romantisk weekend på S.U.

Når du tænker romantisk ophold med spa, tænker du typisk luksus og dyre omgivelser. Mange unge vælger at bruge studietidens få og hårdt tjente penge på rygsækrejser eller andre strabadserende oplevelser.

Men når man er helt ung og nyforelsket, er der intet så dejligt som at dele en romantisk weekend med sin smukke unge elskede. Romantiske ophold fås i mange varianter og for enhver pengepung. Man kan vælge det meget luksuriøse i eksotiske omgivelser langt fra hjemmet. Man kan også vælge et mere ydmygt sted, i Danmark eller et nærliggende naboland. 

Når man er ung, kan selv et mere beskedent hotel blive den dejligste elskovsrede. Din partners skønhed og friskhed, og jeres forelskelse, vejer fuldt ud op for, at du ikke har råd til et 5-stjernet hotel. Derfor kan et kort ophold til rimelig pris blive et minde, du altid vil huske. 

Snyd ikke dig selv for et romantisk ophold for to, når du er ung og forelsket, selvom du måske er på S.U. Når først du har nået de fyrre, er det ikke særlig sandsynligt, at du kan tage af sted med en flot ung mand på 25.

 Et afslappende ophold for det modne par

Når børnene er blevet store og fløjet fra reden, har man ofte mere tid og bedre økonomiske muligheder for at nyde korte ture med romantiske ophold i både Danmark og resten af Europa. Som ung kan det være lige så romantisk at overnatte i telt efter en lang vandretur, som i en smuk suite.

Når man er blevet voksen, foretrækker man dog ofte et vist mål af komfort og luksus, og derfor er det oplagt at vælge et romantisk ophold med spa. Her er ordet spa essentielt.

Efter nogle timer med sauna og massage føler du velvære i kroppen, og alle led og muskler er afslappede. Derefter nyder du en let middag med et glas god vin.

Et smukt og luksuriøst værelse er prikken over i’et, for at du i fulde drag kan nyde en romantisk aften med din partner. Nyd den luksus og afslapning du har tid og råd til som voksen, og oplev romantikken som var du ung igen.

Vær gode ved hinanden og lyv lidt

Det afgørende tip til en vellykket kærestetur er et tip, der også er særdeles brugbart i hverdagen: vær gode ved hinanden og lyv lidt. Den romantiske stemning kan så let blive ødelagt.

Han har måske lidt dårlig ånde eller kommer til at prutte i sengen, i kampens hede. Hun kommer ind i en stram natkjole, der skal se sexet ud, men han synes bare den understreger, at hun har taget ti kilo på efter graviditeten. Hvis du forlanger at din partner skal være perfekt, og hastigt påpeger den dårlige ånde eller de ti ekstra kilo, kan du være helt sikker på, at den romantiske stemning straks bliver ødelagt.

Mennesker er sårbare, når de gerne vil gøre sig attraktive for deres partner. En enkelt kritisk bemærkning kan såre meget, og den gode stemning kan være så ødelagt, at den ikke kan bygges op igen. Hvis du føler dig berettiget til at fortælle ”sandheden” og påpege din partners fejl og mangler, så lad være med at bestille en romantisk tur for to, for det er spild af penge.

Fokuser på alt det positive

Hvis du gerne vil have en dejlig weekend med din partner, så byg ham eller hende op. Ignorer de små uheld eller fejl, fokuser på hvor flot, maskulin og intelligent han er. Fortæl ham det og smør lidt tykt på, bare for at gøre ham glad. Han ved nok godt, at du overdriver lidt, men bliver alligevel glad og positivt stemt overfor dig, hvilket giver den bedste baggrund for et dejligt romantisk ophold. 

Dette råd er også rigtig godt til hverdag, hvis du ønsker at have et godt parforhold. Ignorer at din kone er lidt irriterende.  Fortæl hende i stedet at hun er smuk og dejlig, og at middagsmaden smager godt. Så kan det være, der også finder lidt romantik vej til hverdagen.