venindetur til santorini

Venindetur til Santorini – Sådan får I den bedste rejse

Tag på venindetur til Santorini eller en af de andre skønne øer i det græske øhav. Giv jer tiden til at få alle jeres afbrudte samtaler afsluttet. Nyd hinandens selskab i lunere omgivelser. Drik alle de farvestrålende drinks og hjælp hinanden tilbage på hotellet.

Herunder får du et par tips til den skønneste ferie på Santorini, sammen med de skønneste veninder.

Det græske øhav og Santorini

Det græske øhav er fuld af skønne øer man kan vælge imellem. Santorini ligger meget sydligt, lige ud for den meget større ø Kreta. At vælge en lille ø, frem for en stor ø, eller fastland, sætter nogen begrænsninger. Der er ikke så mange seværdigheder og andet at rende rundt efter. Hvilket faktisk er pointen. Pointen med en venindetur er at være sammen. At få afsluttet alle hverdagens afbrudte samtaler og få startet nogen helt nye.

Det græske øhav har mange smukke øer som kan blive rammen om en skøn rejse. Santorini er bare en af dem.

I og uden for sæson

Højsæson er juli og august. Det er de varmeste og mest solrige måneder. Højsæson betyder mange turister, uanset hvor man rejser hen. Santorini er ingen undtagelse.

Højsæson har det hele. Der er mange gæster, mange restauranter og barer. Alt har åbent så længe det er højsæson.

I de øvrige måneder, især de rigtige vintermåneder, er det lavsæson. Lavsæson betyder få turister. Kun et par restauranter og barer har åbent. Til gengæld får du det hele for dig selv.

Priserne markerer tydeligt hvilken sæson vi er i.

Vinter på Santorini er naturligvis ikke så varm som sommer, men meget varmere end vinteren derhjemme.

Hvis formålet ene og alene er samværet med gode veninder, er vinteren oplagt at rejse i. Desuden er alt andet end herhjemme, midt om vinteren, et kæmpe boost til humøret.

Hvis man ikke går så meget efter sol og sommer, men mere samværet med veninder, kan man overveje at tage af sted uden for højsæsonen. Måske der kan blive råd til en ekstra uge på øen, idet priserne jo er meget lavere.

At rejse med veninder

At rejse med veninder er noget helt andet end at rejse med familie eller som par.

Når man rejser som familie er man mor og far og børn. Ingen tvivl om at det er pragtfuldt, men det at være mor er jo kun en side af samme person. En mor er også en veninde. En veninde er noget helt andet og på nogen måder mere autentisk end det at være mor. En venindetur handler om bare at være sig selv, sammen med gode veninder som tillader at man bare er sig selv. Mor bliver hjemme og kun den mest autentiske del af dig tager på rejse.

Det samme gør sig gældende når man rejser som par. Der er forventninger om romantik og alt muligt andet som er svært at nå på en kort ferie. Det er herligt at rejse med sin kæreste eller mand, men det kan også være temmelig krævende.

Hvad der sker på Santorini, bliver på Santorini

En gylden regel som gælder alle venindeture. Hvad der sker på Santorini, bliver på Santorini. Fortrolighed er en betingelse for alle forhold. At vi kan betro os til hinanden og være sikre på at vores betroelse ikke bliver til almen viden, er grundstenen i alle forhold.

Veninder er ingen undtagelse. Faktisk ved de ofte mere end vores partner. Vi har alle brug for det frirum det er at kunne betro sig uden at være bange for følgerne. Det er det venindeture er allerbedst til. De giver tiden og roen til at fortalt alle historierne helt færdige.

Se også