Udgivet i Oplevelser

Sjove ideer til en hyggelig venindetur

Af Veninde.dk

Mangler du nogle sjove ideer til at tur med veninder, så er du kommet til det rette sted! Her kan du finde inspiration til forskellige ting du kan lave med dine veninder i forskellige prisklasser og former for aktiviteter.

Lasergames

Hvis du elsker at bruge energi og at lade som om du er en hemmelig agten, som gemmer sig fra fjenden, så er lasergames helt klart noget for dig. Her gælder det om at skyde hinanden med laser, og at vinde over det andet hold- hvis I vælger at spille i hold, ellers er det bare alle mod alle. Man spiller på en bane med forskellige forhindringer og sjove ting som stemningsmusik og  nogle gange røg. Dette er en aktivitet hvor det er sjovest at være omkring 10 personer, så saml nogle af dine venner og udfordrer dem til et spil lasergame.

Mal din egen keramik

Hvis dig og dine veninder er mere til den kreative side, så er en super hyggelig og kreativ aktivitet, at tage ind og mal din egen keramik. Der ligger flere steder rundt i Danmark hvor man kan lave sin egen keramik, og ofte er det også prisvenligt alt efter hvad du kunne tænke dig at lave af keramik.

Tag på spaophold

Trænger dig og dine veninder til en ordentlig afslappet weekend? Så tag på spaophold i Danmark! Dette er den perfekte getaway med dine veninder, hvor I kan nyde hinanden selskab i en weekend med lækker massage og meget mere. Der findes spaophold over alt i Danmark, så I kan sagtens tage en weekend til den anden ende af landet eller blive tæt på hvor I bor.

Escape Room

Elsker du gåder, så er escape Room helt klart det næste du skal ud og lave med dine veninder! Her bliver du lukket ind i et rum og så gælder det om at løse nogle gåder og finde koderne eller nøglerne til at komme ud af rummet igen. Lidt ligesom lasergames, er escaperoom en aktivitet hvor det kræver lidt flere mennesker, omkring mellem 3-10, men som sagt, er det også muligt at lave det kun 3 mennesker. Dette er en rigtig god bondingøvelse og en sjov oplevelse for dem, som elsker mysterier og at løse gåder.

Cocktailkursus

En anden sjov aktivitet du kan lave med din veninder, er at tage på cocktailkursus, for hvem vil ikke lære at lave de bedste drinks? Dette er en aktivitet som findes mange steder i landet, så det er let tilgængeligt, og meget lærerigt. Så kan I lige lære et nyt skill, som er meget brugbart, hvis man elsker drinks.

Telt- og sheltertur

Hvis dig og dine veninder elsker naturen og en sjov udfordring, så tag på telttur eller sheltertur. Dette kan måde gøres til fods, vands, på cykel eller med offentligt transport- mulighederne er mange. Dog kommer denne aktivitet også meget an på vejeret, men hvis vejeret er godt, er det en fantastisk aktivitet for de eventyrlystne.

Øl eller vinsmagning

Elsker dig og dine veninder øl eller vin? - Eller begge for den sags skyld, så inviter dine veninder med ud på øl eller vinsmagning. Her får I testet jeres kendskab til de forskellige slags øl og vin der findes, og hvem kan ikke lide at få et godt glas øl eller vin?

Luftballonsflyvning

Det er sjældent at man ser Danmark ovenfra medmindre man sidder i et fly, men det har du muligheden for når du flyver i luftballon. Dette kan også gøres mange steder i Danmark, og er skøn oplevelse at tage sine veninder med på, og ikke mindste et smukt syn at se. Det er en uforglemmelig oplevelse som klart kan anbefales at gøre mindst en gang i dit liv.