Udgivet i Oplevelser

Cafeer på Vesterbro der er et besøg værd

Af Veninde.dk

Vesterbro er et dejligt sted, så hvorfor ikke snuppe en dejlig kop kaffe eller noget mad med veninden næste gang I ikke ved hvor I skal tage på café. Her har du cafeer på Vesterbro, som helt klart er et besøg værd.

Dyrehaven

En klassisk café at besøge er Dyrehaven, som ligger på Sønder Boulevard. Her er der mulighed for at sidde inde og ude, under deres søde og farverige lyskæder. Deres røgede laks er især populær blandt kunder og de har ellers et stor udvalg ud over som også smager forrygende.

Mad Og Kaffe Vesterbro – Brunch og Café

Som det ligger i navnet, kan du her på mad og kaffe og ikke mindst brunch. Caféen har mange populære retter/udvalg fra deres menu som blandt andet deres hummus, kaffe, passionsfrugt iste og meget andet lækkert. Så her er der rig mulighed for at slå dig løs i deres mange retter og drikkevare- både varme og kolde.

Le Kaff

På halmtorvet ligger den lille og hyggeligt café, Le Kaff. De har tidligt åbent og så er der ellers bare god stemning resten af dagen. Dette er det perfekte sted at tage hen, hvis I vil være et mindre sted med dejlig stemning og god service. De sælger blandt andet morgenmad, kager og er specielt populære på deres kaffe.

Café Sonja

Vider på Saxogade ligger café Sonja, en hyggelig café med god stemning og lækker frisk og hjemmelavet mad. Der er god service, god akustik og ikke mindst god mad med stort udvalg af økologisk mad. Her er der også mulighed for at nyde en lækker brunch. Et hyggeligt sted at cathe up med en veninde.

Coffe First

På Gammel Kongevej mder du caféen Coffe First, som servere kaffe, mad og ikke mindst lækre og frisklavet smoothies. Caféen har en skøn atmosfære med mulighed for gode samtaler over en lækker kop kaffe og et godt udvalg af snacks.

Rist

Tæt på Coffe First ligger caféen Rist, på Værnedamsvej. De er kendt for deres velsmagende kaffe, charmerende indretning og gode stemning. Stedet er småt og måske lidt tæt til nogens smag, men du vil opleve at der indfinder sig en ro når I du først har sat dig ned. Dog har de også coffee to-go, så du ikke går glip af deres skønne kaffe- og så kan dig og dine veninde tage den med på en hyggeligt gåtur rundt på vesterbro.