Udgivet i Oplevelser

Cafeer ved Christianshavn som er perfekte til en kop kaffe med veninden

Af Veninde.dk

Christianshavn er et skønt sted og meget hyggeligt- perfekt til en cafétur med veninden. Her får du de bedste cafeer på Christianshavn!

Parterre

Parterre er et lille hyggeligt sted, lige midt på Christianshavn og er højelsket af mange. Parterre er specielt populær på deres avocado på rugbrød og cappuccino, og tilbyder mange andre lækre ting. Det er et afslappet og hyggeligt sted- perfekt til at catche up med dine veninder.

Café Oven Vande

Café Oven Vande ligger tro til dens navn, på Overgaden Oven Vandet. Her finder du et stort udvalg af forskellige retter, blandt andet er deres lakseret og Club sandwich meget populær. Du kan tage derind når som helst på dagen, og få en lækker brunch, frokost eller aftensmad med din veninde.

Lagkagehuset

Hvis du vil gå med et mere sikkert valg du nok kender i forvejen, så ligger Lagkagehuset lige ved Christianshavn st. Her er der god plads til at sidde og lave lektier eller bare sidde og snakke med veninder, mens der også sælges lækkert mad fra sandwichses til kaffe og kager.

Stærkodder

Hvis du bevæger dig en smule længere hen til Sankt Annæ Gade, så finder du cafeen Stærkodder. Det er et lokalt sted med en hyggelig og nostalgisk stemning af det gamle Christianshavn. Stærkoddere er både en cafe og værthus, så om det er kaffe eller øl I skal have, så er det her stedet. 

The packhouse

Nu er vi rykket på Overgaden Neden Vandet, hvor du vil møde The Packhouse. Du kan sidde inde og ude- med en skøn udsigt til kanalen. Stedet er især kendt for deres lækre brunch, men scorer også højt på resten af deres mad.

Cafe wilder

På Wildersgade finder du Cafe Wilder, som lyser med deres neonskilt. Der serveres lækker mad til en god pris, men er også et oplagt sted at tage hen for at få en snak og noget kaffe. Der serveres også øl og drinks, så hvis I skal ud og spise, er dette lige stedet!

Christianshavns bådudlejning og café

Hvis du er træt af at være på land, så tag på Christianshavns bådudlejning og café. Der er smukt udsyn over kanalen som du kan nyde over dejlig kold øl i solskinnet i sommerhalvåret, men du kan sagtens også besøge stedet om vinteren uden at fryse for meget. Derudover er cafeen også kendt for deres gode service og udvalg af lækker mad.