Udgivet i Shopping

Side by side rulleskøjter til voksne - gode grunde til at du skal anskaffe dig et par

Af Veninde.dk

Har du et indre legebarn, som bare elsker fart over feltet og udendørs aktiviteter? Hvis ja, så er der den helt perfekte beskæftigelse til dig, og hvis nej, så burde du måske alligevel overveje at give Side by side rulleskøjterne en chance. Med dem er du nemlig sikret mange timers sjov, motion og leg!

Du kender måske Side by side rulleskøjter som 4-hjulede rulleskøjter. Det er den helt klassiske model, som blev brugt på gader og stræder langt før de nu kendte Inliners, de 2-hjulede rulleskøjter som mange også køber i dag. 

Her kan du læse om en masse gode grunde til, at du skal anskaffe dig netop den sjove Side by side model, og hvad der gør disse rulleskøjter til et hit. Det kræver intet andet end lidt gåpåmod og og et legehjerte for at blive en rigtig rulleskøjte-mester! 

Rulleskøjter er også for voksne!

Når man tænker på 4-hjulede rulleskøjter forbinder man det måske med en børneaktivitet - dette behøves dog slet ikke at være tilfældet! At køre på rulleskøjter er nemlig en fantastisk måde at være aktiv på, og den perfekte lejlighed til at komme ud og få noget frisk luft. 

Side by side rulleskøjter består af en fod med 4 hjul monteret to og to overfor hinanden, og du kan med egen kraft styre farten og komme hurtigt fremad. Heraf kommer navnet 'Side by side'. At transportere sig selv rundt i høj fart, og uden brug af elektroniske hjælpemidler som for eksempel bil, elcykel eller andet, giver en helt speciel og frigørende følelse. 

At købe et par rulleskøjter i voksenstørrelse giver dig muligheden for at slippe dit indre barn løs, og bare nyde en aktiv stund med dig selv eller med dine nærmeste. Foreslå en af dine venner eller din partner at købe et par, så i sammen kan tage ud og køre. Hvis du har børn, kan du også købe et par til dem, og gøre det til en familieaktivitet! 

Rulleskøjter har længe været en elsket aktivitet

Du kender måske denne rukkeskøjtemodel fra din egen barndom, eller også var rulleskøjten de det helt store store hit da dine forældre var små. Denne klassiske rulleskøjte er den helt oprindelige model indenfor rulleskøjter, og mange ser tilbage på dem med nostalgi. 

I Danmark blev Side by side rulleskøjter utroligt populære efter 2. verdenskrig, hvor den danske kultur med hastige skridt blev påvirket af den amerikanske.

Sammen med Coca Cola, amerikanske film og tegneserier kom også den 4-hjulede rulleskøjte, som siden hen har haft sit comeback af flere omgange. Selvom Inliners i dag er en populær rulleskøjte, gør Side by side rulleskøjter sig i høj grad også bemærket. 

Kom væk fra skærmen og ud i naturen 

Dagligdagen er for de fleste tilbragt meget foran en skærm. Utroligt mange jobs indebærer computerarbejde, hvor man på den ene eller anden måde skal beskæftige sig med elektronik og internet. Også børn skal i en tidlig alder begynde at bruge deres computer og telefoner til diverse opgaver og projekter i skolen. 

Når vi så kommer hjem, er der konstant brug for vores nervær på telefonerne. Der skal besvares mails, svares på sms'er og tjekkes nyheder. Derefter har mange for vane at se en serie eller en film for at slappe af. Skærme er så inkorporerede i vores liv, at vi knap tænker over det. 

Derfor er det særligt vigtigt at koble af i ny og næ, og beskæftige sig med noget, som foregår ude i det virkelige liv, og uden forstyrrelser fra diverse elektroniske devices. 

Her ville et par Side by side rulleskøjter være en genial løsning. Det er altid godt at have en særlig aktivitet, som man kan hive op af ærmet, når man kan mærke, at man har brug for et pusterum i hverdagen.

I modsætning til for eksempel skateboarding eller surfing er dette en aktivitet, som du ikke behøver den store erfaring for at kunne udøve. Desuden kan du køre på rulleskøjter næsten hele året rundt, og det kræver hverken talent eller stor tålmodighed. Det vigtigste er, at man har det sjovt, mens man gør det!

Udvikl din hobby

Det ligger meget naturligt for os mennesker at søge en udfordring, og med Side by side rulleskøjter kan du hele tiden tage din hobby et skridt videre. Du vil hurtigt opdage, at man kan lære mange smarte tricks, som for eskempel at køre baglæns eller henover bumb, og du kan altid udfordre dig selv ved at skrue op for farten. 

Derudover findes der også rulleskøjtebaner rundt omkring i Danmark. Eventuel kunne du gøre en tur ud af det, og invitere venner eller familie ud og køre på disse baner, som er lavet specielt til rulleskøjter. 

Hvis du leder efter en bane nær dig, kan du også kigge efter skateboardbaner, som også sagtens kan bruges. Skateboardbaner kan du nemlig ofte finde i lidt større byer, og man kan støde på ramper mange steder i Danmark.

På en mere kørevenlig bane kan du udvikle din interesse, og måske lære nogle seje tricks, der gør dig endnu mere selvsikker og frygtløs på rulleskøjter. 

Klar, parat, rul!

Med disse gode råd har du måske fået både lysten og modet til at købe dig et par Side by side rulleskøjter. Du kan nemt finde den ønskede model og den farve på nettet, og snart vil du være klar til at kaste dig ud i det. 

Du vil uden tvivl få en masse sjov og god motion ved at få dig dit helt eget par!