Udgivet i Oplevelser

Her får du fem gode bud på ideer til en hyggelig weekend med veninderne

Af Veninde.dk

Hvem trænger ikke til kvalitetstid og hygge i gode veninders selskab? Det skal i hvert fald ikke være hverken manglende ideer eller inspiration til aktiviteter, der skal afholde nogen fra en god weekend i venindernes selskab. Ta' et velfortjent afbræk fra hverdagens stress og jag - og gør plads til gode minder, grin, dejligt samvær, ro og nærvær. Læs meget mere her eller besøg Veninde-ophold.dk for endnu flere ideer.

Ta' på storbyferie - med plads til både drinks, shopping og forkælelse 

Der er hverken langt til Stockholm, Berlin, London, eller Paris. Fire vidunderlige storbyer med et hav af muligheder. Her får I rig mulighed for at shoppe jer gennem stræderne - der alle indeholder overdådige butikker med eksklusive mærker og brands. Her kan en vaskeægte shopaholic få mange, mange timer til at gå. 

Derudover skal der også være plads til dybe, lange snakke over en lækker drink eller et godt glas vin. Det er der heldigvis rig mulighed for i alle fire byer. Her kan man passende vende verdenssituationen og koble af fra en lang dag på farten.
Det er desuden værd at undersøge hvilke restaurantmuligheder, der er - der findes ingen bedre måde at få tanket energi ovenpå en skøn dag end med et dejligt måltid.

Vil I have mere for pengene?

Det er desuden også værd at undersøge storbyer såsom Budapest og Prag. Disse destinationer er også i kort afstand - man kan flyve dertil på cirka 1,5 time. Derudover kan man leve væsentligt billigere men fortsat luksuriøst.

Et spaophold - plads og tid til forkælelse, nærvær, ro og hygge

Det er ganske populært at tage på spaophold med sine veninder - og det med god grund. Et spaophold er den ultimative luksus, hvor forkælelse og ro er i højsædet. Her kan I med fordel lade jer forkæle over et glas champagne i spaen med en god snak. Den bedste måde at vende store og små ting på! 

Derudover kan I altid tilkøbe forskellige former for massage eller andre behandlinger - herunder ansigtsbehandlinger. Denne form for hygge inkluderer dermed store mængder samvær og kvalitetstid, og giver samtidig også mulighed for et enkelt øjebliks absolut fred og ro - noget der er tiltrængt i den travle hverdag. 

Desuden kan man altid kombinere storbyferien med et spaophold. Dette er der blandt andet stor tradition for i byer som Budapest. 

Let's eat sushi 

Langt de fleste mennesker er vilde med sushi - og det er tilmed store dele af befolkningens livret. Der findes intet mere hyggeligt at bruge sin aften på end at spise sushi og drikke hvidvin sammen med sine veninder. Der findes mange gode restauranter i Danmark, og I kan med fordel besøge de forskellige steder. Hvis I ønsker at udfordre jer selv yderligere, kan I tilmelde jer et sushikursus. Her lærer I - efter alle kunstens regler - at tilberede sushi på egen hånd.

En god koncert - med plads til sang og dans!

Hvis du og dine veninder deler samme musiksmag, er det oplagt at købe billetter til den næste koncert. Der findes intet federe end at skråle med på sine yndlingssange fra sit favoritband sammen med sine veninder - og så endda live og ikke bare i bilen. Dette kan altid gøres i kombination med en forlænget weekend i udlandet. 

Et godt grin - hvad med stand-up?

Der findes intet bedre end et godt grin - og det er altid endnu bedre at grine sammen med andre. Derfor er stand-up et oplagt valg. Der findes desuden ofte mange open-mics rundt omkring, hvor I enten gratis eller billigt kan lade jer underholde for en aften.