Udgivet i Beauty

7 gode tips til at lægge den er perfekte neglelak

Af Veninde.dk

Kender du også det, at din neglelak bliver klumpet når du lægger den, forsvinder hurtigt eller ikke gider tørre ordenligt? Frygt ej, for her får du 7 gode tips til, hvordan du kan lægge den perfekte neglelak- og lidt ekstra, hvis du er en negleentusiast!

1: Find ud af om du har de rette ting

Det første step til at lægge den perfekte neglelak er, at finde ud af om du har det, som skal bruges:

En neglefil, neglelak, basecoat og topcoat.

2: Find neglefilen frem

Når du har fundet de ting, som du skal bruge, kan du gå i gang med det næste step mod den perfekte neglelak, nemlig at file dine negle. Dette er vigtigt at gøre, for det får neglelakken til at holde længere.

3: Læg basecoat

Når du har filet alle dine negle så de er klar, skal du finde din basecoat. En basecoat giver din neglelak et godt underlag, så den hænger bedre fast på neglene.

Basecoaten skal lægges i et fint lag- 1 lag, så der stadig er plads til neglelakken oven på. Vent på at basecoaten er tørret helt.

4: Læg neglelakken

Når basecoaten er helt tør, kan du lægge den fine farve naglelak du har valgt. Inden du åbner neglelakken, så er det en god ide at ryste den, så farven bliver mixet rundt og du undgår misfarve.

Så åbner du neglelakken, tørre penslen lidt at på kanten, da der godt kan være meget neglelak på den, og derefter placere penslen midt på neglen.

Læg et fint lag, så bredt som muligt. Flyt derefter penslen til højre side af neglen og stryg et lag, og derefter til venstre side, så hele neglen har neglelak på.

Husk selv at vurder undervejs hvor mange lag der skal på, men vi anbefaler 1- 2 lag.

Neglelakken må ikke blive for tyk!

5: Vent på det tørrer

Det er vigtigt at du venter på at dine neglelak tørrer helt, inden du går videre til næste step. Det kan være smart at sidde og se en film eller serie imens du lægger neglelak, for så sidder du og laver noget mens du venter på at det tørrer, men uden at du går rundt og bevæger din hænder meget, og dermed risikerer ridser- så find din yndlings serie frem og set et afsnit!

6: Læg topcoat

Når din neglelak er tørret helt, kan du lægge det sidste lag, nemlig topcoat. Topcoat er også med til at hjælpe neglelakken med at holde længere, og gør det svære for den at få ridser eller blive vasket af. Derudover er topcoaten også med til at give neglelakken glans og få den til at se ekstra flot ud.

7: Fjern det evt. neglelak

Nu er du næsten færdig! I det sidste step skal du fjerne den neglelak, som eventuelt kan have lagt sig i neglerødder, i siderne på neglene eller have ramt dine hænder. Til at fjerne det, tager du lidt neglelaksfjerne på en vatpind og fjerne den misplacerede neglelak, helt fint, så du ikke kommer til at ramme neglelak, som er på dine negle.

Og voila- så har du lagt den perfekt neglelak og er klar til at vise dine negle til verdenen!

MEN kan du heller ikke få nok af negle og neglekunst, og vil gerne peppe dine negle lidt op? Så kan du prøve et bevæge dig ud i neglekunst eller flaske negle. Her er nogle ekstra tips til de lidt mere erfarne i neglelaksverdenen eller til dem, som gerne vil kaste sig ud i det med det samme:

1 - Fransk manicure

Dette er en nem og sjov neglelaksstil at lave. Det eneste det kræver er en hvid- eller en farve af eget valg, hvis man hellere vil det, og så skal du eller bare lave en hvid kant spidsen af neglen. Og vupti, så har du et let og elegant look.

2 - Falske negle

Her er der forskellige muligheder. Du kan finde falske negle mange steder, f.eks. normal. Disse negle er gode for begyndere, som er interesseret i neglekunst og gerne vil øve sig på sig selv eller en veninde. Her du har mulighed for at eksperimentere med lidt forskellige størrelse og former på neglene. Hvis du derimod har prøvet dette mange gange efterhånden og er klar til at age steppet videre eller du hellere vil hoppe direkte ud i noget andet, kan du bevæge dig ud i akrylnegle. Dette kan både købes i sæt til hjemmebrug, men drømmer du om at blive negleteknikker, kan du nemt tage neglekurser for at opnå din drøm.

3 - Køb nailart

Sidst men ikke mindst, hvis du vil oppe dit neglegame, kan du købe diverse neglepynt. Skal du f.eks. til fest eller bare vil skinne, kan du putte små diamanter ovenpå din negle. De kan nemt findes på nettet eller i butikker og er nemme er arbejde med. Det er en god og nem måde at spice dine negle op på og udvalget af farver og størrelser er stort.

Nu kan dine negle heller ikke blive mere peppet op end det;)