hollywoodsmil

Vil du gerne have et Hollywood-smil? Her er flere tips til at få flotte hvide tænder

Ser du tit på kendte i fjernsynet eller på instagram, og misunder deres flotte hvide perfekte tænder? Du tænker måske, at det kun er noget nogle mennesker kan få lavet. Der kan du tro om igen. Flere og flere metoder er kommet frem, og det er nu nemmere at få flotte hvide tænder.

Hvor kan man gøre det?

Der findes som sagt mange forskellige metoder til at få hvide tænder. Nogle kan være bedre og mere effektive end andre, og forskellen ligger oftest i om man gør det selv, eller om man får en professionel til at klare det. Gør man det selv, skal man være særligt opmærksom på, om det er noget som kan skade tænderne, eller om det blot er et nemt salgstrick.

Gør man det derimod hos en tandklinik, vil man oftest få et bedre resultat, og de vil vide hvilken metode som er bedst for netop dine tænder. Flere tandlæger udbyder denne service, og hvis du vil læse mere om det et sted, kan du finde mere information her.

Hvad kan du ellers gøre for dine tænder?

Udover at huske at børste dem to gange dagligt, huske at bruge tandtråd, så er der også flere madvare som bidrager til at få gullige tænder. Det er oftest mad og drikke som indeholder meget syre, eller som har en kraftig farve. Så hver opmærksom på kaffen, citroner og rødlige madvarer.

Du skal vælge at få tandblegning af flere grunde

Ligesom du går op i dit hår. Tager til frisøren, køber gode sunde produkter som passer på håret, og får det til at stå flot. Du køber sikkert også den gode makeup til din hud, som får dig til at skinne endnu flottere.

Hvorfor skulle du så ikke også vælge at gøre det samme for dine tænder? Vælge at investere i dig, så du føler dig som dit bedste jeg. Hvis både hår, ansigt og tænder spiller, kommer selvtilliden op, og dagen bliver meget bedre.

Gør som de kendte

Gør ligesom dem du ser op til, og få flotte tænder. Tandblegning er en metode som bliver brugt over hele verden, og den bliver mere og mere udbredt hos det almene menneske. Fordi så mange bruger det, er der også mange forskellige måder at gøre det på. Nogle vælger at gå den naturlige vej, og bruge kokosolie.

Denne metode er der ikke meget belæg for, men det fungerer for dem som ikke ønsker en reel blegning. Så findes der også forskellige slags tandpasta som påstår dine tænder bliver hvidere af at du bruger dem. Men det mest almindelige, og det som er mest virkning i, er at få dem bleget.

Blegning selv eller hos en tandspecialist?

At gøre det selv kommer oftest med en masse risici, og hvis man ikke har den rigtige viden omkring det, skal man være påpasselig med at bruge det. Man kan nemlig komme til at gøre mere skade end gavn ved at gøre det selv. Hos tand specialister har de en masse viden indenfor det felt, og ved hvor meget blegning netop dine tænder kan klare.

Er du usikker på om du skal få det lavet, og hvilke risici der kan være ved det, så tag en snak med din tandlæge, når du alligevel er oppe og få dem tjekket. Priserne kan selvfølgelig varigere fra sted til sted, men kvalitet og dygtighed følger oftest med i den pris. Det kan dermed også varigere i hvor længe farven holder, og nogle steder vil det kun holde kort tid, eller være noget du skal forfriske en gang om måneden. Hos en tand specialist vil både kvaliteten være bedre og varighed på blegningen være længere.    

Se også