krystaller og sten til hverdagen

Hvorfor bruge krystaller i hverdagen?

Det spirituelle univers har en dragende effekt på rigtig mange mennesker. Og her er især krystaller og sten gået hen og blevet rigtig populært de senere år.

Krystaller kan findes i mange forskellige former og farver. Hvilket gør krystaller og sten ganske populære som pynt, hvad end det er som smykker eller i boligen. Men krystaller er også blevet populære blandt mange flere mennesker end før i tiden, som et redskab til din holistiske sundhed.

Hvad er krystaller og sten?

Krystaller er natursten der er skabt af atomer og formet igennem tusinde eller millioner af år. Du finder rigtig mange forskellige og unikke krystaller i alverdens former.

Krystaller udgraves og kan købes i rå eller polerede sten der kan være være vasket eller taget under professionel polering.  I dag kan du også købe rigtig mange kunstig fremstillede krystaller, som især sælges fra Kina. Og disse kan være svært at skelne fra de naturlige krystaller.

Hvorfor bruge krystaller?

Krystaller har været brugt i mange tusinde år. Og bruges som holistisk redskab til at fremme din psykiske og fysiske sundhed.

Der findes ingen videnskabelig dokumentation på, at krystaller og sten har nogen positiv virkning eller besidder energier der kan berige dig. Derfor skal virkninger og betydninger af krystaller udelukkende anses som noget du vælger at tro på.

Hvis du har fysiske eller psykiske problemer, skal du anvende professionel hjælp, hvad end det er psykiatri eller fysisk lægevidenskab.

Hvis du skal arbejde med krystaller som holistisk redskab, skal du forstå princippet omkring energier der findes i alt, hvad end det er sten, din krop, dufte, lyde eller når du f.eks. krammer andre.

Law of attraction bygger på, at du tiltrækker den samme energi som du udgiver. Hvilket ofte forbindes med, at når du sidder i held vil du tiltrække mere held. Desværre gør det modsatte sig også gældende.

Da energier kan findes i alt, kan du også bruge andre spirituelle virkemidler som f.eks. lydhealing. En tone kan sætte gang i den næste og ramme samme frekvens, som vil påvirke dig.

Krystallers egenskaber

Krystaller er kraftfulde energiredskab der vibrerer på vidt forskellige frekvenser. Og derfor vil hver krystal have sine unikke egenskaber og virkninger.

Det giver dig mulighed for at rette op på ubalancer i din chakra og styrke dit energiarbejde i forhold til f.eks. det kreative, det romantiske eller måske arbejde med at opnå dine drømme.

Krystallers egenskaber støtter din mentale healing så du kan komme til bunds med problemer. Det gøres under healing men også hvis du mediterer.

Der findes desværre stadig mange der påstår krytallers energier kan løse fysiske problemer. Men en stens energi har og vil aldrig løse eventuelle problemer med dine tarme, mave, muskler og andet. Det er faktisk direkte dumt ikke at anvende professionel lægebistand. Og du bør undgå folk der påstår det modsatte.

Hvilke krystaller og anvendelse?

Krystaller anvendes til healing, meditation, beskyttelse af et rum eller som et smykke eller lommesten du kan have på dig.

Når du skal vælge krystaller, så mærk efter hvad hjertet siger og følg din intuition; for hvilke sten drager dig.

Der findes ikke forkerte krystaller eller måder til, hvordan du anvender krystaller. Men du skal selvfølgelig anvende krystaller ud fra deres virkninger.

Vælg krystaller ud fra deres betydning og energier til netop dèt, som du vil arbejde med. For du kan hurtigt løbe mod en mur, hvis du skal søge igennem alle de utrolige mange krystaller der findes.

Et startersæt der kan bruges af mange, kan være sten som rosakvarts, ametyst, grøn aventurin, rød japis og sort obsidian.

Her kan du kombinerer med selenit, som er blevet rigtig populært. Selenit er selvrensende, og bruges både til at fjerne negative energier i rum og dig selv, men også til at rense andre krystaller. Du bør købe en stav, pyramide eller lommesten i selenit som disse krystaller på Krystalsten.

Af andre populære krystaller der ofte bruges i stær, er bjergkrystal, ametyst og rosakvarts kendt som the golden triangle. Mens grøn aventurin er blevet populær, da den kendes som lykkesten der kan bringe dig held. Turmalin er en anden god sten at bruge til beskyttelse.

Se også